ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Интерфейсна алармена система Pandora Professional GPS GPRS GSM App имобилайзер

Произведен в:  
КОД: Professional

1,469.00лв.

Изчерпан

Описание

Pandora Professional e ОЕМ интерфейсна алармена система и е абсолютният световен шампион в областта на автомобилната сигурност, комфорт и функционалност за вас и вашето превозно средство със добавените над 100 оперативни функции и над 500 програмни функции за настройки.
Pandora Professional е комплексно решение, което включва всички налични функции за сигурност и обслужване, както и допълнителна лична безопасност и е със най-високата конфигурация за потребителски опции, оборудване и сигурност в света.

НОВ МОДЕЛ:
PANDORA PROFESSIONAL V3 4G LTE GSM GPS GPRS APP

Изисква се експертна инсталация (монтажът на тази алармена с-ма отнема около 2 дни).

Не препоръчваме монтажът на алармената с-ма да се извърша от неоторизирани сервизи или монтажни центрове.

Онлайн информационна услуга

Онлайн услугата pandora-on.com ви позволява да наблюдавате, контролирате и настройвате параметрите на автомобила си с помощта на компютър, смартфон, таблет, мобилен телефон, смарт часовник, LCD дистанционното у-ние в комплекта или с интернет връзка. Можете да разглеждате историята на събитията, нотификациите активирате, настройвате или коригирате или деактивирате функции и настойки на системата, както и всички други над 500 функции, може да проследявате и безкрайната  история на автомобила си. Всяко събитие се съхранява с действителното време, дата, час, местонахождение, скорост и другите над 100 налични нотификации.

Винаги можете да бъдете информирани за всяко събитие ( аларма, живи данни, зони на охрана, дистанционно запалване, температура – вътрешна, външна на двигателя, напрежение на батерията, бордово напрежение, обороти, неравности по трасето, местоположение, наклон и много други събития)  чрез нашата онлайн услуга която не показва само координати, а действителното място в Google Maps, OpenStreetMaps, Yadnex и др.
Приложение за контрол от смартфон Pandora Info

Можете да обедините автомобила, алармената система и смартфона си. За да следите и контролирате параметрите на автомобила и системата, налице са специализирани безплатни мобилни приложения за iPhone, iPad (чрез iTunes) и устройства с Android (чрез Google Play).

Интегриран GSM-интерфейс

Увеличава контролния обхват от разстоянието на радио модулите до покритието на цялата клетъчна мрежа по света (работи със всякакви и всички мрежи по света) . Получавайте известия за гласови и текстови съобщения за нови тревожни или служебни събития, настъпващи в автомобила ви в реално време. Удобно управлявайте колата си от всяка точка по света.

GPS / GLONASS Позициониране, проследяване
Бързо открива позицията на автомобила ви, синхронизира времето и датата, позволява историята на събитията да запазва координатите. С вградена функция за проследяване на движенията.

Във един всеки момент можете да получите достъп до подробен отчет за пробег, време на пътуване, средна и максимална скорост, изминат път, картографиран на картата както и много други функции.

Мултисистемен CAN интерфейс

Позволява значително увеличаване на защитата срещу кражба или отнемане на автомобила чрез интегриране на системата за сигурност с оригиналната електроника на автомобила.

Системата поддържа едновременно свързване към две информационни шини от следните типове:
Can-bus, Lin, K-Line, K-Bus, P-Bus, W-Bus. Многостепенен високоскоростен CAN интерфейс позволява монтирането на системата на всяка модерна кола, която има цифрови шини (скорост на предаване на данни до 1 Mbit / sec)

Динамичен кодов диалог

Използването на нов алгоритъм за кодиране AES и обмен на информация за динамичен диалог гарантира невъзможност за електронно хакване, сканиране и кражба за най-малко 15 години напред.

Нов многоканален 868 MHz RFM интерфейс

Новият многоканален диалогов интерфейс, мулти-функционален радио канал с тесна-лентова връзка осигурява надеждна връзка, бърза доставка на уведомления и удобен контрол над системата.

Пълен контрол над двигателя

Турбо таймерът и функциите за запалване на двигателя позволяват правилна интеграция както с обикновени така и с турбокомпресорни двигатели и включване на системата докато ключът не е в ключалката на запалването или във обхвата на превозното средство.

Многофункционален 2.4 GHz радио интерфейс

Този интерфейс позволява функциониране на имобилайзера с безжични тагове и реле за блокиране RC, които повишават защитата срещу кражба и защита от отвличане при работещ автомобил. Допълнителни 2,4 GHz устройства: GPS / GLONASS приемник NAV-3 и безжичен програматор RMP-03, който позволява промяна на настройките и актуализиране на софтуера на системата от 5-7 метра разстояние с помощта на компютър.

Енергийна ефективност

Pandora Professional работи със всички съвременни автомобили и консумацията на енергия отговаря на изискванията на производителите на автомобили за допълнително оборудване.

Контрол на нагревателите на двигателя

Ако в автомобила има оригинален или добавен подгревател на двигателя или нагревател на двигателя, можете да ги управлявате с помощта на телеметричната система. Използвайте модерния и ефективен начин за предварително подгряване на колата си преди да запалите и управлявате автомобила си.

Ново двупосочно диалогово дистанционно

Ново двупосочно дистанционно с инвертен индикатор, базиращ се на трансфлективна технология. LCD екранът на дистанционното осигурява удобно ниво на контраст както при интензивна светлина, така и при изключителна тъмнина.

Личната безопасност на собственика

Pandora Professional е единствената система за сигурност на автомобили в света, която осигурява лични мерки за сигурност на собственика. Ако животът и здравето ви са в опасност, просто натиснете SOS бутона на устройството – дистанционното управление и Pandora ще изпрати уведомления до вашите близки и полицията, че сте в беда, допълнени от текущите координати на автомобила и местоположението ви.

Автоматични известия

Ако се окаже, че сте попаднали в автомобилна катастрофа, системата автоматично ще разпознае ситуацията и ще изпрати уведомления до вашите близки, допълнени с текущите координати на вашия автомобил. Автомобилната катастрофа ще бъде съхранена като събитие в онлайн историята на безкрайните събития.

Активна сигурност

Когато активирате режима за активна защита, онлайн услугата непрекъснато следи и контролира GSM връзката и координатите на автомобила. В случай, че бъде преместено дори и метри или връзката и комуникацията бъде загубена, собственикът незабавно ще получи известие.

Гаранция 36 месеца

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

Марка

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори