ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Алармена система Pandora Professional с GSM GPS GPRS App и имобилайзер DXL 5000L V2

Произведен в:  
КОД: Pandora Professional DXL 5000L V2

1,469.00лв.

Изчерпан

Описание

Pandora Professional DXL 5000L V2 е Премиум клас Комплексна охранителна телеметрична алармена с-ма с GSM 2G/3G 2xSim карти, GPS, LBS, GPRS, App за iOS и Android, SMART часовници, Имобилайзер 2.4 GHz Bluetooth 4.2 – 5.0, 3xCAN 2xLIN, RF 868 MHz Автономно захранване.
Pandora Professional е Абсолютният световен лидер в областта на сигурността за вашето превозно средство и за вас самите.
Pandora Professional е комплексна охранителна телеметрична система, която включва всички налични функции за сигурност и обслужване, както и допълнителна лична безопасност, и е с най-високата конфигурация за потребителски опции и оборудване (със добавените над 100 оперативни функции и над 500 програмни функции за настройки).

Описание на продукта:
Pandora Professional е нова система от най-висок клас на Pandora. Системата съчетава най-съвременните софтуерни и хардуерни решения в областта на автомобилните системи за сигурност. Основният модул на системата съдържа максималния брой интегрирани компоненти. В същото време тя е толкова малка, че може да се побере в дланта на ръката ви.
Системата има двупосочно дистанционно управление и два TAG Транспондера BT-760 и допълнително дистанционно у-ние.
Pandora Professional ви позволява да управлявате автомобила си и да получавате цялата информация за него, като използвате мобилното приложение чрез: интернет, OLED дистанционно у-ние D-670 на RF 868 MHz,  GSM, SMS, или Bluetooth връзка.
Системният комплект включва две Wi-Fi блокиращи радио релета на 2.4 GHz с Bluetooth връзка от 4.2 до 5.0 – Безжично реле BTR-101 и
BT-01 Миниатюрно блокиращо реле както и RMD-5M модул за дистанционно стартиране на двигателя.

Pandora D-670 Дистанционно управление
Pandora D-670 е нов лидер в диалоговото предаване на команди и получаване на информация на рекордно разстояние от системата. Актуализиран протокол с честота 868 MHz осигурява висококачествен трансфер на данни в условията на радио смущения в натоварените честотно модерни градове. Високо контрастният OLED дисплей, светодиодният индикатор за състояние, звукът и визуалните нотификации, вграденият USB порт, акумулаторна батерията Li-Po и бутоните за управление както и SOS бутона осигуряват максимална ергономичност и лесна работа на системата и автомобила.

Радио интерфейс 868 MHz
Многоканален радио-канал на 868 MHz, осигурява надеждна непробиваема-невъзможна за прихващане криптирана връзка, обхват на предаване на дълги разстояния, бърза доставка на уведомления, удобен и лесен контрол над системата.

Bluetooth 4.2 – 5.0 TAG транспондери
В системния комплект са включени два миниатюрни Bluetooth от 4.2 до 5.0 на 2,4-2,5 GHz TAG транспондери с 128 бита криптиране по 125 канала.
TAG транспондер има бутон за активиране / деактивиране. Bluetooth интерфейсът позволява реализиране на надеждната функция за свободни ръце, Hands-Free с регулируемо работно разстояние, функции на имобилайзера и Anti-Hi-Jack 1 и Anti-Hi-Jack 2, функции против силово отнемане на превозното средство.

Интегриран Bluetooth 4.2 – 5.0 протокол и за ниска консумация на енергия
BLUETOOTH 4.2 – 5.0 Протоколът за ниска консумация на енергия позволява конфигуриране, контролиране на вашата система чрез мобилни приложения (без интернет връзка), използване на телефон като TAG-транспондер, свързване на допълнителни модули (блокиращи радио релета, модули за двигателното отделение, безжични сензори и др.).

Цифрова защита AES
Модерно динамично диалогово AES криптиране 128-бита, гарантира невъзможност за електронна хакерска намеса и кражба.

Интернет услуги и мобилни приложения
Мобилните приложения Pandora Pro за (iOS) и Pandora Online за (Android) интегрирани към вашия автомобил, телеметрична система, смартфон и интелигентни SMART часовници. Можете да конфигурирате и контролирате всички ви автомобили с многофункционалните приложения на Pandora и интернет услугата pandora-on.com

Интегриран 2xSIM 2G/3G GSM интерфейс
GSM връзката разширява зоната в която можете да контролирате системата и да получавате известия за аларма и услуги в зоната на покритие на клетъчната мрежа. Ако GSM операторът няма покритие системата автоматично ще превключи на другия GSM оператор.
Просто се обадете на номера на системата (на автомобилът ви) и въведете команда за управление или конфигуриране на вашата система. Активирайте SMS и гласови  команди – известия и системата ще ви уведоми в случай на алармени събития.

Интегриран приемник GPS/GLONASS
Интегрираният GPS / GLONASS приемник има ниска консумация на енергия и висока чувствителност. Това позволява на системата да намали времето за откриване на координати и да увеличи точността на проследяване в градските условия.
GPS/GLONASS локация: глобална мрежа от 58 спътника, която проследява автомобила ви с най-точна позиция.

​Active security – Активна охрана
При активиране на алармата, Активната защита на интернет услугата непрекъснато следи чрез GSM, GPS и GPRS комуникацията и позицията на превозното средство. Ексклузивната ни функция за защита срещу “заглушаване” на сигнала “ТАПА”и отвличане при случай на загуба на връзка, собственика ще бъде уведомен веднага от нашата интернет услуга.

Лична безопасност на собственика
В случай на автомобилна катастрофа или авария, системата автоматично ще я открие и ще изпрати уведомления до аварийните служби и близките на собственика. Всички известия се допълват с текущи координати на автомобила, уеб връзки към онлайн картографски услуги с дата час и локация.

Pandora Satellite
Пандора-SATELLITE е денонощна услуга с Център за реагиране, предназначена за клиенти със системи Pandora / PanDECT против кражба с функционалност GSM/GPS/GLONASS.
Ние предлагаме модерно висококвалифицирано обслужване, насочено към подобряване на качеството на живот на нашите клиенти.

Микрофон
Микрофон за комуникация със водача и пътниците.

Дистанционно и автоматично стартиране на двигател
Системата ви позволява отдалечено да стартирате и спирате двигателя или да настроите автоматичното стартиране на двигателя чрез различни параметри (спрямо дата/час, бордово напрежение, температура и др.). Системата надеждно следи и  управлява параметрите на работа на двигателя и състоянието на вашия автомобил. Функциите Turbo таймер и дистанционното запалване позволяват на системата да работи правилно и с турбо компресорни двигатели и да оставите автомобилът без ключ вътре, дори докато двигателят работи.

Контрол върху отоплител, нагревател на двигателя
Ако автомобилът ви има отоплител – нагревател на двигателя, можете да го управлявате с помощта на система Pandora. Опитайте най-модерния и ефективен начин за отопление на колата си като може да активирате само отоплителът или като отоплителът достигне определена температура конфигурирана от вас да стартира двигателя.

Байпас на оригиналния ОЕМ автомобилен имобилайзер
Интегрираният алгоритмичен байпас на Pandora за оригиналния ОЕМ фабричен имобилайзер и сървърите Pandora CLONE позволяват на системата да заобиколи или клонира оригиналния фабричен имобилайзер, за да изпълни функцията за дистанционно стартиране на двигателя дори и на най новите автомобили без да оставяте ключ в превозното средство.

Pandora Clone
Позволява ви да разширите значително списъка с автомобили с поддръжка на функцията за безключово палене, благодарение на прилагането на високо технологичната ни с-ма Pandora Cloning, алармената ни система записва информацията на автомобила в нейната база за данни и по този начин копира фабричния ви ключ и дава информация за безключово стартиране на двигателя.

Автономно захранване – Акумулаторна батерията Li-Po
Основният модул има вградена резервна батерия, която ще позволи на алармата да остане в контакт за няколко часа след изключване на главното захранване, като незабавно докладва за това събитие.

​3xCAN шина данни
Увеличава значително потенциала на съвременната ни Pandora Professional Смарт система против кражба на колата, като я прави част от фабричното електрическото оборудване. Системата поддържа едновременна работа с три цифрови Can-Bus шини, поддържа две LIN, K-линия, K-Bus, P-Bus, W-Bus шина данни. Вградена и Multi-система за високоскоростни CAN-BUS интерфейси, позволява да монтирате системата дори и на най съвременните автомобили, оборудвани с цифрови шини с трансфер до 1 Mbit/sec. без да пречи на работата на фабричните модули.

2x​LIN шина данни
Поддържа цифрова LIN шина за контрол и управление, внедрена в много популярни автомобили. Правилен контрол и мониторинг на подгревателните- нагреватели Webasto Thermotop Evo и Eberspaecher Hydronic / Hydronic-2 чрез цифрова LIN шина.

Интегриран 3D акселерометър
Интегрираният 3D акселерометър и изработените алгоритми позволяват на системата да контролира зоните за удар / наклон / движение и да блокира двигателя при стартиране на движението. Новият високочувствителен и надежден 3D акселерометър на Pandora осигурява интелигентна защита и предотвратява фалшиви аларми и сработвания.

Температура.
Наличие на датчици за температура или следене на фабричните датчици и показатели, показва и следи температурата във купето на двигателя и на околната среда.

Всички функционалности на системите и приложения на Pandora са АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНИ!!!

Контрол от и на всяка точка на земното кълбо, Нотификации (PUSH, GSM, GPRS, DTMF, SMS, E-mail) Телеметрия, Мониторинг, Защита от блокиране на сигнала (ТАПА), Безкрайна история на събития, Местоположение, 24/7 Дата и час, Скорост – Посока на движение, Състояние на контактен ключ, Температура – двигател, интериор, екстериор, Места на спирания и Престои, Маршрути, Пробег за периоди, Ниво и зареждане с гориво, Бордово напрежение, Обороти, Контрол на врати, капаци и капачката на резервоара, SOS бутон, Визуална и гласова връзка, Връзка с 3xCAN / 2xLIN / W-BUS-шина, Над 500 програмируеми функционални параметри и над 100 оперативни функции, Дистанционно стартиране на двигател, Блокировка на двигател, Имобилайзер байпас, и  много други.
Контролирайте Вашия Автомобил или Автопарк, Сигурно и Безплатно!

Изисква се експертна инсталация.
Изисква се експертна инсталация (монтажът на тази алармена с-ма отнема около 2 дни).
Не препоръчваме монтажът на алармената с-ма да се извърша от неоторизирани сервизи или монтажни центрове.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

Марка

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори