ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Pandora Mini BT 4.2 алармена с-ма с имобилайзер и APP

Произведен в:  
КОД: Pandora Mini

474.80лв.

Изчерпан

Описание

Pandora Mini е усъвършенствана Can-Bus алармена система за сигурност с вграден имобилайзер, RF трансмитери на 2.4 GHz, и приложение за контрол и настройки за iOS и Android смартфон, който може да се ползва и за оторизатор – TAG – RF трансмитер. Работи и се контролира както чрез оригиналния ключ на превозното средство, така и чрез TAG трансмитер и смартфон. Системата предлага разширени алгоритмични защитни функции.Тя се свързва към колата чрез Can-Bus цифрови шини и чете различни състояния, включително и тези на оригиналната алармена система за сигурност, ако има налична такава.
Програмируемите функции и настройки към съответния автомобил са над 500, а вие може да следите над 100 оперативни функции и програми, както в реално време така и от историята чрез приложението или чрез безплатната online услуга на pandora-on.com – (за всички модели със GSM или GPRS карта) .
Smartphone Apps
Pandora BT за (Android OS) и Pandora BT за ( IOS), приложението позволява да работите с различни параметри на системата, както и телеметрия и проследяване от вашия смартфон.
За IOS и Android -може да свалите безплатно приложението съответно от App Store или Google Play.

Кратко описание

Pandora Mini RF Tag- трансмитер използва 2,4 GHz радиочестота и служи като контролн за сигурност и валидиране на собственика и устройството, което позволява да активирате Handsfree mode-свободни ръце, поддържа потвърждаване на ПИН код и Pin-to-Drive система.
За включване / изключване на системата в Handsfree mode-свободни ръце, RF Tag- трансмитерта трябва да бъде в радио-честотното покритие (в радиус от 1 до 10 метра от колата – програмируема функция). Когато сте в радиусът на системата превозното средство ще се отключи и когато сте извън радиусът на системата тя ще се заключи и активира всички системи за сигурност. Системата произвежда защитен (AES-128 криптиран) интерактивен високоскоростен обмен на кодове в честотния обхват 2,4 GHz по 125 каналната и система.
Тотална сигурност
Интегриран шок сензор, сензор за движение, и сензор за наклон – 3D акселерометър, като се използват сложни алгоритми за да се гарантира адекватен отговор на всеки злонамерен опит. Системата следи всяка чувствителна зона: врати, багажник, преден капак, сензори, педала на спирачката,бордово напрежение и други.
Ниска консумация на енергия
Системата е създадена за ефективност – тя консумира много малко енергия и не пречи на автомобилните системи да влезнат в режим на заспиване.
Лесна за инсталиране
Pandora MINI – всички основни функции са достъпни след свързване само на няколко проводника към автомобила. Тя използва интегрираната двойна CAN-BUS шина за данни, и по този начин система ни има достъп до мрежата за данни и на най новите автомобили. Всички функции на системата могат да бъдат програмирани чрез микро-USB кабел като използвате PC.

Алармена с-ма. модул
Трансмитер TAG имобилайзер – 2 бр.
Oкабеляване
Кабел с бутон VALET със трицветна светлинна индикация
Комплект за закрепване
Потребителска инсталационна схема-Manual
Security Card карта с индивидуален таен код
Опаковка
Зумер (компактен звуков индикатор)

Гаранция 36 месеца.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

Марка

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори