ELDI BG

Availability: Наличен

Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер

Произведен в:  
КОД: Pandora Smart V3

888.60лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 29.79 лв.

Описание

Ново поколение комплексна охранителна алармена с-ма с имобилайзер Pandora Smart v3 с вграден 4G LTE модем GSM GPS/GLONASS App.
Оборудвана с всички съвременни технологии и нови функции. Поддържа дори най-модерните автомобили от най-ново поколение, покривайки нарасналите нужди, създадени от съвременните възможности за интернет и мобилна телефония.
Благодарение на модерната схема на системата тя работи като стандартно оборудване. Вградени 2 CAN-BUS цифрови шини за данни, RX-TX шина, LIN и K-bus шина за най-новите модели. Дава възможност за дистанционно управление във всички възможни режими дори и в режим на отвличане, чрез мобилен телефон, както и чрез RFID имобилайзер на 2,4 GHz-2,5 GHz, GSM, GPS връзка и комуникира със всички функции и модули на превозното средство.
Pandora Smart – алармената с-ма съдържа най-голямата база данни в света за превозни средства и поддържа над 600 модела.


Системата осигурява едновременен контрол на всички чувствителни и защитни зони. Работи като пълнофункционална алармена система със звукова ,светлинна сигнализация, GPS, GSM и управление от фабричното дистанционно на автомобила, четяща информацията за състоянието на автомобила дори ако е снабдена със 2 или 3 Can-Bus цифрови шини, LIN или K-bus.

Pandora Smart V3 е с вграден последено поколение OEM имобилайзер RF и 4G LTE GSM модем за интеграция и проследяване. Тракер към смартфони и онлайн приложение.
Осигурена със всички предимства на Pandora-security system сигурност и дистанционно стартиране на двигателя и контрол на подгреви и отоплители, печки и другите системи интегрирани в автомобилът ви.
Smart V3 дава възможности на колата ви, да я включите в списъка на онлайн-контролирани модули.

Описание на продукта:
Подобно на всички системи на Pandora, новата Pandora Smart v3 има всички необходими европейски и международни сертификати:
CE, EAC, E27, e-mark и най-добрата сертификация за автомобилна индустрия IATF 16949: 2016.
Това официално удостоверява най-високото качество, уникалния дизайн и привеждането в съответствие с критериите и предложенията за дизайн, производство и ефективност на продуктите на Pandora, както и абсолютна съвместимост с електрическите и електронните системи на автомобилите.

ДИСТАНЦИОННО ЗАПАЛВАНЕ – REMOTE START & ТЕЛЕМЕТРИЯ
Оптимален контрол, проследяване и решения – можете да използвате OEM-фабричното дистанционно – ключ на колата Дистанционно запалване-Remote Start , Bluetooth Tags, приложение за смартфони и уеб браузър за достъп до обширната функционалност на системата в автомобила.
Вграден GSM модем позволява да провеждате разговори със системата, изпращане на SMS, да давате команди чрез телефона и да ви достави телеметрична информация от всяко WEB устройство което ползвате.
Дистанционно запалване на системата с вграден без ключ байпас -KEYLESS на оригиналните имобилайзери за много от популярните марки автомобили
Опции за автоматично стартиране на двигателя, turbotimer и контрол върху двигателя.
Вграден в ударен датчик , датчик за движение и датчик-сензор за наклон, подкрепени от гениални адаптивни алгоритми осигуряват интелигентна защита, малък по размер и лесен за използване той е вграден в системата и надеждно работи дори и в екстремни климатични условия.

ТЕЛЕМЕТРИЯ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ
Чрез OEM дистанционното, Bluetooth тагове, GSM, GPS/GLONASS модем и онлайн услуга ви позволява да следите различните параметри на колата, история, събития  с оглед да го проследите безкрайната историята на автомобила.

PANDORA CONNECT – ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА С ВАШЕТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО, ВАШИЯТ СМАРТФОН Е ИНТЕГРИРАН
Пълен достъп, контрол и управление на личен автомобил и автопарк, достъпни чрез безплатните приложения на Pandora за iOS и Android.
Интернет уведомления (PUSH нотификации ), режим активна охрана, локация.
Подробна история на събитията и движение-маршрут на автомобила.
Гъвкаво регулиране на режимите на работа на телеметричната система, включително автоматично стартиране на двигателя по график (ден, дата, час).
Гъвкава настройка на известията (PUSH, SMS, гласово набиране, нотификации) към и от различни номера и устройства.
Многофункционални програмируеми бутони за управление.

GPS / GLONASS ПОЗИЦИОНИРАНЕ
Новата Pandora Smart v3, с вграден GPS / GLONASS приемник, локализира автомобила незабавно и точно. Поддържа датата и часа на алармената система в синхрон, така че историята на събитията винаги да съдържат точна дата и координатни данни.
По този начин собственикът винаги разполага със следната информация:
Статистика за използването на превозното средство, като пътуване, средна скорост, общи километри, престой, зареждане с гориво, неравности по трасето, ускорение и много други.

УВЕДОМЛЕНИЯ ЧРЕЗ GSM, PUSH, GPRS, DTMF, SMS
Вграден GSM 4G LTE GPS GPRS модем, изисква местна nano-SIM карта (не е налична в комплекта) и позволява на системата да провеждате разговори, да изпращате текстови съобщения, да давате и приемате команди чрез телефон или достъп до онлайн услугата.
С помощта на интегрирания 4G LTE GSM модем, мобилната мрежа  GPS/GLONASS приемник, автомобилът винаги е в режим Активна Защита. Системата следи в реално време положението и състоянието на автомобила, в същото време връзката на системата с мобилната мрежа и сърварите на Pandora. В случай на прекъсване на комуникацията, собственикът незабавно получава информация, за да предотврати всякаква злонамерена намеса (смущения- ТАПА), теглене, вдигане или каквато и да е друга злоумишлена намеса върху превозното средство.
Дистанционно запалване – Remote Engine

 

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ PANDORA CONNECT за iOS и Android
Всичко в едно: автомобил, охранителна телеметрична алармена с-ма и смартфон. Контролът, мониторингът, настройката на системите, параметрите и управление на вашия автомобил са достъпни чрез специализираното ни приложение за мобилни устройства: смартфони, таблети, компютри, iPhone, iPad, Android и iOS.
Сега системата е оборудвана и с Bluetooth интерфейс:
приложение, което предоставя возможност за смяна на каналите за контрол между Bluetooth и Интернет
използването на смартфон като TAG трансмитер за имобилайзер дава възможност за допълнителни настройки и системни параметри на системата.

ИНТЕРНЕТ УСЛУГА pandora-on.com
Позволява контрол в реално време на автомобилния парк Системата може да контролира пробег, разход на гориво, да формира часове за работа на двигателя, за всеки автомобил или за автопарк. Услугата Ви позволява гъвкаво да коригирате и регулирате множество правила: ограничения за скорост, маршрут за движение, престой и много други. Системата може да генерира повече от 10 вида различни отчета за всеки автомобил или група автомобили поотделно, както и по зададен от вас период от време.

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН ЗАЩИТЕН КРИПТИРАН RF РАДИОИНТЕРФЕЙС на 2,4 GHz – 2,5 GHz
На базата на този интерфейс, функциите на имобилайзера против кражба с транспондери TAG и управлението на безконтактни радио релета за блокировки, повишават значително защитата срещу отнемането и кражбата на автомобила Ви. Съвместимост и работа с допълнителни безконтактни устройства на 2,4 GHz: GPS / GLONASS приемници NAV, модули в двигателното, отделение RHM, радиореле за блокировка RR, Smart Watch часовник RW, безконтактни и безпроводникови датчици, DMS сензори, и безконтактен програматор RMP – с помощта на които е възможно дистанционно и отдалечено да актуализирате и променяте настройките на софтуера с помощта на таблет, смартфон, компютър и др.

РАДИО ИНТЕРФЕЙС BLUETOOTH 4.2 LOW ENERGY
Преминаването към новия протокол BLE подобрява качеството на 2.4 GHz радио интерфейс, осигуряващ най-стабилна комуникация, дори при смущения в градски условия, увеличава радиусa на зоната на покритие, предоставя възможност за прилагане на най-новите регулируеми алгоритми и разпознаване на транспондери TAG. Поддържа и работи с допълнителни безконтактни RF и Bluetooth устройства: GPS/GLONASS, NAV BT, подкапачни модули, RHM BT, радиорелета за блокировка BTR, безконтактни датчици за врати DMS BT и други.

ИМОБИЛАЙЗЕР БАЙПАС – БЕЗПЛАТНО ДИСТАНЦИОННО СТАРТИРАНЕ НА ДВИГАТЕЛЯ
Нашата Pandora Smart v3 има интегрирана алгоритмична имобилайзер байпас система, която работи със много популярни марки и модели автомобили – включително Mercedes, Audi, BMW, VW, Infiniti, Toyota, Lexus, Renault / Dacia, Nissan, Mitsubishi, Mazda, Opel, Kia и т.н.

ТЕХНОЛОГИЯ КЛОНИРАНЕ CLONING*
Сложният ни алгоритъм увеличи многократно списъка с автомобили, поддържани чрез функцията безключово запалване, благодарение на уникалната ни система и високите технологични възможности на сървъра ни. Възползвайте се от ценовото предимство и удобството на вградената опция за байпас на имобилайзера. Най-сигурното и удобно безключово стартиране
*Пълният списък на автомобилите, поддържани с безключово  палене е на разположение в програмата AlarmStudio, или на http://loader.alarmtrade.ru/
Smartphone Apps
Pandora Connect (за Android OS) и (за iOS) приложението позволява да работите с различни параметри на системата, както и телеметрия и проследяване от вашия смартфон.
За IOS и Android -може да свалите безплатно приложението съответно от App Store или Google Play.

Pandora Connect

Pandora Connect

КОНТРОЛ НАД ПЕЧКА, ОТОПЛИТЕЛИ И ПОДГРЕВИ
Отдалечен контрол над най-популярните системи подгреватели на двигател или печка като Webasto или Eberspaecher.
Включително последователно предварително подгряване и затопляне.
Системата може да бъде пряко свързана и чрез CAN-шина, LIN и K-bus.

ИНТЕЛИГЕНТНО УПРАВЛЕНИЕ И КОНТРОЛ
Контролирайте системата от фабричния OEM ключ, Hands Free с (ТАГ транспондери) RF tag, от своя смартфон или почти всяка ситема с интернет връзка.

ПЪЛНА ЗАЩИТА И СИГУРНОСТ
Интегриран шок датчик, датчик за движение и 3D акселерометър.
Използват се сложни алгоритми, за да се осигури адекватен отговор на всяко събитие.
Системата следи всяка възможна зона:
врати, багажник, преден капак, сензори, педал на спирачката, педала на газта, обороти на двигател, движение, предавка на скоростната кутия, напрежение и др.

 

АКТИВНА ЗАЩИТА
При задействане на Активна Защита, нашите сателитни системи и сървъри, чрез интернет приложението pandora-on.com , постоянно следят, контролират връзката и кординатите на автомобила. В случай на промяна или заглушаване на сигнала към превозното средство, собственикът ще получи съобщение от интернет услугата ни.

ВАШАТА ЛИЧНА БЕЗОПАСНОСТ
Ако сте попаднали в злопоука, дори и без да натиснете паник бутона на алармата, тя автоматично ще определи режимите и състоянието на автомобила като изпрати текущи координати на Вашите близки или на посочените от Вас лица с час, дата и местоположение. Информацията ще бъде запазена в историята на безкрайната база данни към приложението.

ВГРАДЕН 3D ДАТЧИК ЗА УДАР / НАКЛОН / ДВИЖЕНИЕ
Вграден 3-х координатен акселерометър и усъвършенствания алгоритъм за обработка на данни. Kонтролира всички зони при наличие на удар, наклон, движение и блокира двигателя при наличие на движения. Използването на нов високочувствителен и изключително стабилен акселерометър повишава многократно интелектуалната защита срещу фалшиви сработвания и аларми.

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ
Системите за телеметрия и сигурност Pandora са съвместими с всички съвременни автомобили, консумацията на енергия отговаря на всички изисквания и критерии на автомобилните производители, дори и като недопълнително оборудване.

ЛЕСНА ЗА ИНСТАЛАЦИЯ
Pandora Smart – всички основни функции са достъпни след свързване само на 4 проводника към автомобила. Той използва интегрираната CAN-BUS система за достъп до мрежата на автомобила. Всички функции на системата могат да бъдат програмирани чрез Смарт телефон Pandora Specialist или чрез микро-USB кабел като използвате PC.
4G LTE / GSM модем с керамична антена
4G технология: Бърза и стабилна комуникация с автомобила в 4G / 3G / 2G.
Вграден GPS / GLONASS-приемник.
Слот за nano-SIM.
Цифров 2хCAN / LIN интерфейс.
IMMO-KEY порт и байпас на фабричен имобилайзер.
Поддръжка на мобилно приложение за iOS и Android.
Индивидуален ПИН-код за деактивиране на алармата за изключване на имобилайзера.
Режим „свободни ръце“ за активиране / деактивиране без използване на дистанционно.
Режими Antihijack 1 и Antihijack 2.
Автоматично активиране.
Режим на валидатор.
Алгоритми на байпас без ключ на оригиналния имобилайзер.
Вграден GPS / GLONASS-приемник
Вграден модул 2,4 GHz с поддръжка на протокол Bluetooth 4.2 Low Energy.
Диалогово кодиране на командите за управление.
Индивидуален 128-битов код за криптиране.
Възможност за свързване на 2 блокиращи релета Pandora BTR101 и до 6 Bluethoot модули или блокиращи релета.
Вграден акселерометър за определяне на движение и удар с адаптивен алгоритъм за обработка и контрол на чувствителността чрез дистанционното.
Усъвършенстван процес на четене на данни от сензора, премахвайки възможностите за фалшива аларма
Вграден температурен сензор.
Актуализации на софтуера чрез вграден микро-USB порт.

Гаранция 36 месеца.

 

Pandora Smart v3 предоставя на своя собственик пълна информация и управление, от безплатното приложение за мобилни устройства Pandora Connect за iOS и Android, таблет и от уеб сайта на Pandora-Online.

 

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

Марка

Разглеждате: Pandora Smart V3 охранителна телеметрична алармена с-ма с 4G LTE GSM GPS/GLONASS App имобилайзер 888.60лв.
Добавяне в количката
tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори