ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система

КОД: SMART MOTO

789.00лв.

Изчерпан

Описание

Pandora Smart Moto е комплексна алармена система за мотоциклет с GPS, GPRS, GSM, Имобилайзер 2.4 GHz за охрана, CAN -BUS шина, дистанционно запалване, транспондер TAG, състояща се от базов модул – водоустойчива, прахо и влаго защитена, включваща GPS приемник за позициониране от 58 сателита GPS (31) GLONASS (27), съвременен модем GPRS / GSM, интерфейс от ново поколение с Bluetooth 4.2, резервна акумулаторна аварийна батерия -автономно захранване и водоустойчива сирена PS-330, Pandora SMART MOTO е специално разработена за монтаж на мотоциклети, ATV – АТВ, Джет-ски, снегоходи, лодки, яхти, и плавателни съдове.
Система която е оборудвана с всичко необходимо, за да се осигури надеждна защита за всеки мотор – мотоциклет, яхта, скутер, АТВ и други превозни средства със 12 V захранване.

Възможността за използване на вградения CAN интерфейс ви позволява да работите с разширена информация дори от най-модерните мотоциклети BMW, Ducati, BRP и др. снабдени с CAN-BUS шини.
Известно е, че всеки мотор – мотоциклет, яхта, скутер, АТВ и други превозни средства са много по-лесни за кражба от автомобил, и се нуждаят от високи нива на защита.
Pandora Online за Android и Pandora Pro за iPhone приложенията позволяват пълно управление на системата и проследяване на превозни средства в реално време от телефона или от интернет страницата на Pandora – pandora-on.com


Вградените координати на GPS / GNSS приемник ви позволяват да се възхищавате на мото маршрутите си и да споделяте високоскоростни записи с приятелите си чрез нашите мобилни приложения.
Собственикът ще може да избере подходящия специален графичен интерфейс на мобилното приложение за контрол, наблюдение на състоянието и настройка на системата. И най-вече искаме да отбележим, че тази моторна система ще бъде управлявана с помощта на вече познатите и обичани приложения Pandora Pro (iOS) и Pandora Online (Android OS).

Имате незабавни уведомления за аларма за всяко нарушение, състояние, температура – на двигател и външна , бордово напрежение, локация, контрол на географските граници (геозони), в които ще се движи превозното средство и всички нотификации и събития в безкрайната история от използването на алармата.
Консумацията на енергия е само няколко милиампера (mA) в режим охрана, със специален алгоритъм се контролира живота на основната батерия, когато се изтощи, системата превключва на режим „автономен“ в сътрудничество с вградената батерия на алармената система, като осигурява ефективна защита за няколко месеца.
Anti-Jammer функция: Pandora Smart Moto разполага с допълнителен защитен щит – АКТИВНА СИГУРНОСТ на Вашето превозно средство. Когато е активирана опция „Активна защита“, алармената система на Pandora е в постоянна комуникация с интернет сървърите на компанията, за да се контролират GSM / GPS сигнали в реално време. Така че, въпреки стремежа на крадци да се опитват да използват специално оборудване, за да блокират GSM или GPS сигнала, Jammer – (тапа) устройства, блокирайки всяка алармена комуникация или радиочестотен сигнал, чрез СЪРВЪРИТЕ на Pandora тези устройства се разпознават и собственика получава уведомление – нотификация чрез Push-Уведомителни съобщения към приложението, както и на електронна поща.
Наличието на Bluetooth интерфейс 4.2 ви позволява да използвате допълнителни безжични DMS-100BT сензори, за охрана на гаража, двора или куфарите, безжично реле BTR-101 за най-добрата защита срещу кражба, дори ако крадците намерят, демонтират, повредят основната алармена система, безжичното реле BTR-101 за блокировка остава активно.

Защитни зони
С Pandora SMART MOTO можете да защитите следните независими зони, като получите съответните уведомления, нотификации, позвънявания със алармено събитие на мобилния си телефон, на имейл или на уеб страницата на Pandora:
Повдигане
Наклон
Движение
3D акселерометър
Шоков датчик- удар (предупреждения)
Шоков датчик- удар (аларма)
Контакт-ACC
Блокиране на двигателя
Crash сензор при падане, при инцидент, авария, при нужда от помощ
Блокировка запалване
датчик за седалка
Критичен спад на напрежението на батерията
Багажното отделение
Страничен багаж – куфари и други
2-зонов обемен датчик (опция)

Pandora Smart Moto GPS GPRS GSM алармена система
Централа -алармена с-ма.
Иммобилайзери Тагове (2 бр.)
Пластмасова карта с PIN код
Ел. проводници за монтаж
Авариен бутон VALET с трицветна светлина индикация
Реле за блокиране на двигателя
Магнитен контактор за седалка или др.
Аналогов температурен датчик
Pandora PS-330 пиезо сирена
Поддържащи материали
Ръководство за потребителя

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори