ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Лазерен детектор KIYO D Ultimate AP активен GPS с 4 сензора

Произведен в:  
КОД: KIYO D Ultimate

2,150.00лв.

Изчерпан

Описание

KIYO D Ultimate AP активен лазерен радар детектор с 4 сензора и GPS, с индикатор за скорост и вграден радарен детектор.
Произведен в Унгария, специално разработени и проектирани за европейските устройства за сканиране и европейските пазари.
Устройството е сертифицирано с E7, одобрено от Унгарския национален орган по транспорта. Това означава, че устройството може да бъде инсталирано и използвано като помощ при паркиране във всяка европейска страна.

KIYO D Ultimate AP GPS U1 осигурява безопасни условия на шофиране чрез откриване на камери с фиксирана скорост, контроли на секции, камери с червена светлина и други опасности. За целта устройството използва вградена GPS база данни, която се обновява свободно., със скрито активно устройство за лазарна сигнализация-аларма и лазерен детектор, оборудван със сензори в рамката на регистрационните табели и с 4 миниатюрни сензора.
KIYO D Ultimate AP С лазерните си сензори (скрити в рамката на специалната регистрационна табела), той може да открие повечето от европейските устройства LIDAR (включително унгарският ARH CAM-S1) и може да бъде инсталиран бързо и лесно. Устройството свободно се актуализирано чрез USB, затова винаги може да бъде актуализирано.
KIYO D ULTIMATE
KIYO D ULTIMATE AP 2019 за скоростни камери LIDAR:
Подвижните скоростни камери и радари могат да бъдат разположени навсякъде в страната, например на надлези, в полицейски или граждански автомобили, или могат да бъдат скрити просто на пътя. Камерите записват скорост и вероятно други нарушения на трафика. Най-добрата защита срещу тези мобилни камери LIDAR са различните видове лазерни радари и активни детектори, които могат да блокират своите сигнали за кратък период от време.

Нови характеристики на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate AP:
Могат лесно да бъдат конфигурирани с компютър и компютърен софтуер, без да се демонтира централното устройство.
Неговият фърмуер може да бъде обновен, без да се изпраща централното устройство обратно към производителя
Могат да бъдат оформени като пълна ULTIMATE Speed ​​Capture Defense System
Няколко избираеми езика
Свързващ външен високоговорител
GPS филтриране на фалшиви лазерни аларми
Лазерни сигнали в зависимост от текущата скорост

Пълна система за отвличане на скорости в една опаковка!
KIYO Technology беше първата в Европа, която разработи пълна система за защита от улавяне на скоростта и я представи в един пакет. Системата KIYO D Ultimate осигурява безопасни условия на шофиране, като открива всички видове камери за контрол на скоростта, които могат да се появят в трафика. С помощта на своята радарна антена, лазерни сензори и актуализираща се GPS база данни, той предупреждава водача за стационарни и мобилни камери, LIDAR сензори, средни скоростни камери и много други опасности.
Системата се състои от различни модули, които могат да бъдат закупени отделно, а някои от тях могат да функционират сами. За да се постигне пълна защита срещу скоростни камери, е необходима инсталирането на цялата система, която включва детектор за неподвижни камери GPS U1, радарен детектор RAD U1, Ultimate лазерно устройство и всички необходими аксесоари за свързване на тези модули.

Работа на активния лазерен детектор KIYO D Ultimate:
Устройството се активира при запалване на двигателя. Светлините на светодиодния индикатор и звуковите сигнали на зумера ще индикират успешното активиране. При откриване на инфрачервен сигнал на определена дължина на вълната (с други думи, лазерния сигнал на камерата), устройството ще предупреди водача със светодиодни светлини и различни звукови ефекти. При забелязване на предупрежденията, водачът трябва да коригира скоростта на превозното средство според дадената зона, като обръща внимание и на останалата част от трафика.

Помощ при паркиране, лазерен детектор, активен и пасивен режим:
KIYO D Ultimate има три различни режима, които могат да се променят с трипътен превключвател. В положение II устройството действа като активен лазерен детектор, докато в положение I работи само като детектор и помощ при паркиране, но никога не заглушава сигналите на камерите. В положение 0 устройството е изключено. С скрития паник бутон устройството може да бъде деактивирано по всяко време, но в резултат на това той ще може да работи само като помощ при паркиране.

Най-малките сензори на света!
Монтирането на извънредно малки сензори (35 x 18 x 25 mm) е лесно, дори ако те не са поставени в специалната рамка на регистрационните номера, която е включена в комплекта. С помощта на кабела с дължина 7,5 метра могат да бъдат монтирани и на по-дълги транспортни средства.

Официално устройство за паркиране
Устройството е сертифицирано с E7, одобрено от Унгарския национален орган по транспорта. Това означава, че устройството може да бъде инсталирано и използвано като помощ при паркиране във всяка европейска страна. В пакета са включени безплатна карта за типово одобрение и означение Е7, за да се избегнат „неприятни изненади“.

Основни функции
Произведено в Унгария за европейските пазари
Активни, лазерен детектор и режими за подпомагане при паркиране
Лазерни сензори, скрити в рамката на регистрационния номер
Нотификация за типово одобрение E7
Одобрена от унгарската Национална агенция за транспорта (NTA)
Свободно актуализиращ се софтуер
Паник бутон

Гаранция 24 месеца

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

Марка

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори