ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Pandora Smart Pro v2 аларма GSM GPS GPRS App имобилайзер

Произведен в:  
КОД: Smart PRO

899.00лв.

Изчерпан

Описание

Pandora Smart PRO е премиум клас интерфейсна алармена с-ма със GPS, GPRS, GSM, App, Телеметрия и много други функции, имобилайзер на 2.4 GHz – комуникиращ по 125 канала със криптирани 128 бита кодирани сигнали, Bluetooth над 4.2 до 5.0 версия за допълнителна сигурност- повторна проверка за оторизиране на собственика, най-доброто решение за превозни средства със OEM фабричен ключ, със вграден имобилайзер RF TAG транспондер на 2.4GHz и от 128 до 256 битово криптиране и най-новият GSM 2G/3G модем за интегриране на смартфони. Осигурявайки всички предимства на модерната и от най-висок клас сигурност на Pandora и дистанционното стартиране-запалване на двигателя дори и на автомобили от по-нисък клас, удобно добавя и вашата кола към списъка с вашите онлайн контролирани приспособления и системи.

Най-доброто решение за контрол, управление и проследяване – можете да използвате фабричния OEM ключ на автомобила, Bluetooth тагове- транспондери на 2.4 GHz, приложението за Smartphone и уеб браузър, за да получите достъп до огромната функционалност на Pandora Smart PRO алармена и телеметрична системата.
Вграденият GSM модем позволява на системата да осъществява повиквания, да приема команди чрез телефона и да доставя телеметрия на всяко уеб устройство – неограничено, което имате.
Вграден модул за дистанционно стартиране (запалване) с интегриран байпас на оригинални имобилайзери за много популярни марки автомобили.
Автоматични опции за стартиране на двигателя, турбо-таймер функия за контрол и охлаждане на турбината, контрол и управление на подгревателя на двигателя. Вградените сензори за шок, движение и наклон, поддържани от интелигентни адаптивни алгоритми, осигуряват интелигентна защита. Малък по размер и лесен за използване, системата работи надеждно дори при екстремни климатични условия.

Bluetooth 4.2 – Bluetooth 5.0 можете да контролирате системата си чрез мобилно приложение Bluetooth (2G/3G / GPS/ GPRS връзка).
Протоколът Bluetooth ви позволява да инсталирате допълнителни модули като безжично RF WiFi блокиращо реле BT, BT модул, RMD модул за двигателя и други.

Вграден 2G / 3G интерфейс – 2G / 3G връзката разширява зона, в която можете да контролирате системата и да получавате известия за аларма, състояние, нотификации, живи данни и услуги в зоната за покритие на клетъчната мрежа. Можете да контролирате автомобила си отвсякъде.

Интегриран приемник GPS / GLONASS – вграденият приемник има ниска консумация на енергия, висока чувствителност и минимално време за реакция след “студено” и “топло” стартиране. Тя осигурява надеждно проследяване при условия на ниско ниво на сигнала на GPS / GLONAS и градски райони.

Имболизиращ байпас и технология на клониране – Immo-key портът и вградената функция на Pandora Clone позволяват да се приложи алгоритмичен байпас на оригиналния имобилайзер и стартиране на двигателя от всяка точка на земното кълбо, на повечето модерни автомобили.

Мобилно приложение – новите приложения за Android и iOS предоставят подробна информация за фукциите и услугите, история на събитията.
Позволява и промяна на системните настройки, контролиране на основните функции на системата (активиране / дезактивиране, управление на двигателя и подгреватели на двигателя).
Bluetooth 4.2 ви позволява да използвате телефона си като RF Tag – трансмитер, за да използвате функцията за свободни ръце.

Bluetooth TAG – в системния комплект е включен миниатюрен Tag – транспондер за Bluetooth. Транспондера има бутон за активиране / дезактивиране. Bluetooth интерфейс позволява да се реализира надеждна функция за свободни ръце с регулируемо работно разстояние.

Гаранция 24 месеца

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори