ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Pandora Light Pro Can-Bus интерфейсна аларма

Произведен в:  
КОД: Pandora Light Pro

579.00лв.

Изчерпан

Описание

Pandora Light Pro е интерфейсна алармена с-ма OEM, съдържа модул за дистанционно стартиране – запалване и телеметрична система.
Вградените интерфейси 2 x Can-Bus шини и LIN – шина позволяват инсталирането на системата на почти всяка кола, а специализираният порт IMMO / KEY ви позволява алгоритмично да заобиколите фабричните имобилайзери на голям брой автомобили, за да осъществите дистанционно стартиране – запалване на двигателя.

Функцията за дистанционно стартиране позволява конфигуриране на автоматичното стартиране през делнични дни, часове, температура на двигателя, напрежение, и според други критерии, както и осигуряване на функция турбо-таймер и дистанционно стартиране директно от дистанционното управление.

Тя има диалогово двупосочно криптиране на сигнала и кодирано OLED дистанционно управление, което позволява наблюдение на параметрите на автомобила безопасно изпращайки и приемайки десетки команди. Интегрираният интерфейс Bluetooth 4.2 Ви позволява да разширите възможностите на системата си с голямо разнообразие от допълнителни модули и да използвате телефона си, за да управлявате и настройвате Смарт алармената системата.

Описание на продукта:
Интелигентно стартиране на двигателя
Pandora Light Pro позволява внедряване на дистанционно и автоматично стартиране на двигателя. Системата надеждно управлява и контролира основните параметри на двигателя и състоянието на автомобила при процедурата за дистанционно стартиране. Гъвкавата и ефективна система ви позволява да стартирате двигателя по време, напрежение, температура, при команда от дистанционното управление. Процедурите за автоматично стартиране на двигателя работят независимо от наличието на комуникация с елементите за дистанционно управление на системата.

Динамично разрешение за диалогов команди
Използването на модерния алгоритъм за криптиране AES с индивидуални криптирани ключове с – 128 бита за всяка система и динамичен диалогов обмен на информация гарантира невъзможността за интелектуална хакерска намеса и в обозримо бъдеще.
Вградени 2 can-bus интерфейсни шини
Интегрираният високоскоростен многоканален цифров интерфейс (2xCAN-BUS + LIN) осигурява най-функционалната и сигурна връзка с оригиналните цифрови информационни шини на по-голямата част от модерните автомобили. Системата съдържа разширени протоколи за обмен на цифрови данни за повече от 500 модели автомобили.

Оригинален байпас на имобилайзера с технология за клониране (Cloning)
Вграденият многофункционален IMMO-KEY порт и алгоритмичният байпас на оригиналните автомобилни имобилайзери, които поддържат специален Pandora CLONE сървър, позволяват на системата да заобиколи или клонира оригинален ключ за осъществяване на автоматичен и дистанционен старт на различни модерни автомобили без да е необходим допълнителен ключ.
Контрол върху подгревателя на двигателя
Pandora Light Pro осигурява най-гъвкавите сложни алгоритми за управление на оригиналните и допълнителните подгреватели на двигателя. Системата поддържа цифрови протоколи на операциите за подгряване на Webasto Thermotop Evo и Eberspacher Hydronic / Hydronic2 чрез цифрова LIN-bus шина.
Мобилни приложения
Новите мобилни приложения за Android и iOS (Pandora BT) контролират основните функции на системата (активиране / деактивиране, работа на двигателя, управление на работата на двигателя и подгревателите на двигателя).
Приложенията предоставят информация за сервизната история и както данни в реално време : история на събитията, напрежение на борда, температура на двигателя както и вътрешната и външната температура, ниво на горивото и много други.
Приложението Pandora BT ви позволява да настройвате параметрите за дистанционно и автоматично стартиране на двигателя, чувствителност на шоковия – ударния датчик както и наклон, движение, дават възможност да настроите RF Tag – транспондерите на 2.4GHz за функцията свободни ръце и да използвате мобилния си телефон като транспондер. Системата осигурява надеждна връзка с всички смартфони, поддържащи протокола Bluetooth 4.0 за ниска консумация на енергия.
Интегриран Bluetooth интерфейс от 4.2 версия и по нова.

Системата е оборудвана с Bluetooth интерфейс, който ви позволява да свързвате допълнителни модули като Bluetooth часовници работещи чрез Android и iOS, радио релета, радио-етикети, модули, сензори; тези допълнителни модули значително разширяват функционалността на системата.

Ново дистанционно управление
Новото дистанционно управление осигурява контрол на всички режими на системата за сигурност и състоянието на автомобила.
Информативен високо контрастен OLED дисплей
Показване на всички зони за сигурност на автомобила
Температурата, напрежението на батерията, нивото на горивото и текущото състояние са винаги визуализирани на дисплея.
Многоканален 868MHz RFM интерфейс с постоянен контрол на връзката
Дълъг обхват на комуникация
Ергономичен дизайн
ААА батерия
Ниска консумация на енергия
Най-модерните алгоритмични решения, най-новите електронни компоненти и новият MCU Cortex M4 ви позволяват да удължите времето за работа на системата в режим „Arm“ възможно най-дълго, без да е необходимо да зареждате батерията.
Вграден микро-USB порт
Микро-USB портът ви позволява да конфигурирате и актуализирате фърмуера на системата, като използвате приложението Pandora AlarmStudio. AlarmStudio позволява бърза конфигурация, осигурява достъп до всички процедури за байпас на имобилайзера и съдържа описание и ръководство за инсталиране на системата на конкретни автомобили.

Гаранция 36 месеца

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Произведено в:

Марка

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори