ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Видеорегистратор NEOLINE X72

КОД: Neoline X72

249.00лв.

Изчерпан

Описание

Видеорегистратор NEOLINE X72 – ненадминатата ергономичност, магнитният държач с активно презареждане, висококачественото видео с мощен процесор, SONY матрица и CPL филтър, плюс разширен режим на паркиране и иновативен нощен режим го превръщат в нов стандарт в предлагането на максимална надеждност, ако нещо се случи по време на път или по време на паркиране.

Корпусът е снабден с удобни за потребителя бутони, чието местоположение осигурява интуитивна, „сляпа“ настройка. 2-инчовият IPS дисплей позволява на потребителя да прави настройки и да гледа видео, без да нарушава цвета от различни ъгли. Магнитната опора с активно зареждане улеснява премахването и инсталирането на DVR без необходимостта от постоянно свързване на кабелите. Бутонът HOT-KEY е предназначен да блокира записа и неговото дълго задържане активира допълнителна функционалност. Например включването на режим Паркинг. Високото качество и детайлността на видеото се осигурява от мощен процесор Novatek, SONY сензор и 1:1.8 апертурен обектив. Тази техническа база позволява на видеорекордера да заснема видео с разделителна способност Full HD 1920 * 1080 при 30 кадъра в секунда, получавайки висококачествено, детайлно изображение не само през деня, но и през нощта. NEOLINE X72 е оборудван не само с отлична оптика и матрица, но и със специален алгоритъм, който ви позволява да увеличите детайла при слаба светлина. Противозаслепяващ CPL филтър с диаметър 37 мм е инсталиран върху обектива NEOLINE X72. Тя служи за намаляване на блясъка на слънцето и отраженията на интериора от предното стъкло на видеото. Също така, CPL филтърът значително подобрява контраста на изображението.

Tехнически параметри:
Разделителна способност на камерата: Full HD Max (1920×1080 / 30 fps)с увеличена Full HD Eco скорост (1920×1080 / 30 fps)
със стандартен
HD битрейт 60fps (1280×720 / 60 fps)
HD 30fps (1280×720 / 30 fps) )
VGA (640×480 / 30 кадъра в секунда)
Sony сензор
Ъгъл на видимост: 140 °
Размер на екрана: 2 инча, IPS
Вграден суперкондензатор *
CPL филтър против заслепяване
Формат за запис на видео: MP4
Вграден микрофон / високоговорител
WDR функция
G-сензор
Режим за паркиране
Нощен режим
Запис на контур: 1/2/3/5 min
Непрекъснат запис
Автоматично включване
Печат на дата / час
Номер на държавния номер
8GB MicroSD – 128GB (клас 10)
Температура на съхранение -20 ° до + 70 °
Работна температура -10 ° до + 60 °
Входно напрежение: DC 5V, 1.5A
Зарядно входно напрежение: DC 12-24V
Размери: 74 x 42 x 34.5 mm
Тегло: 87 гр.

NEOLINE X72 е снабден с функция за разширен динамичен обхват WDR, осигуряващ балансирано изображение в цвят и светлина в трудни условия: с подсветка и интензивно променящо се осветление. Това е особено важно при влизане и излизане от тунела, при ярка пряка слънчева светлина и т.н. Благодарение на функцията WDR в DVR-апарата NEOLINE X72, качеството на видеото остава високо дори в най-трудните условия. Поради широкия ъгъл на видимост от 140 °, покрива всички 5 ленти на пътя, без да нарушава картината. DVR ще записва наистина всичко, което се случва на пътя. Режимa на паркиране има голям набор от настройки, гласови указания и известия за предоставяне на максимално доказателство в случай на произшествие или други незаконни действия на паркинга. NEOLINE X72 е оборудван с кондензатор, а не стандартна батерия. Кондензаторът е много по-устойчив на високи температури и има дълъг експлоатационен живот. Благодарение на кондензатора, много типични проблеми на DVRs са разрешени: прегряване, опасност от експлозия на батерията, загуба на “последните” файлове. Специален звуков сигнал Ви известява ако записът е спрял.

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори