ELDI BG

Availability: Ограничена наличност

Alpine INE-W990BT мултимедия

КОД: INE-W990BT

1,448.00лв.

Изчерпан

Описание

Alpine INE-W990BT Навигационна система комбинира най-доброто от новите технологии на Alpine за навигация и сигурно шофиране.
Тя се отличава с по-голяма памет и скорост за леко придвижване по картите и бързо опериране и изчисляване на маршрутите.
Получавате голямо разнообразие от съвременни характеристики,  включително Alpine TuneIt App с Facebook.

Качеството на звука е отлично, има вграден Bluetooth с функция гласово набиране и опция DVB-T /DAB/DAB+.
Независимо каква медия искате да използвате,  INE-W990BT е готова. Тя осигурява музика и видео от вашите iPhone/iPod, USB стикове и DVD плеър (DVD-видео / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC).
Съвременни характеристики за по-приятно шофиране
INE-W990BT има покритие на картите на почти всички европейски държави,  3D карти, режим магистрала, aсъвременно въвеждане на адреси и други.
Тази съвременна навигационна станция има всичко, от което се нуждаете, независимо в кои страни пътувате.я покрива 46 западно- и източноевропейски държави с 29 езика за гласова навигация и преобразуване на текст в реч на 15 езика. Усъвършенстваната база данни с интересни обекти ви дава възможност да намерите вашите любими места, както и да изследвате нови места, които не сте посещавали. Устройството има и TMC тунер, чрез който  получавате актуална информация за трафика.

Режим „магистрала“
Този режим ви предоставя детайлна информация, като например близки места за почивка, ресторанти, бензиностанции. Можете да видите разстоянието до тях и евентуално време за пристигане, за да планирате по-ефективно пътуването си.
Съвременно въвеждане на адреси
Можете да въвеждате пощенски кодове за всички европейскYouи държави, включително 7-цифрени кодове за Великобритания, което прави търсенето на адреси по-бързо. Системата е в състояние да разчете дори частично изписани адреси. Изберете вашия език измежду 33 различни клавиатури, включително кирилица и гръцки.

Използвайте всякакви медии

Независимо каква медия искате да използвате,  INE-W990BT е готова. Тя възпроизвежда музика от вашите iPhone/iPod, USB стикове и DVD плейърф(DVD-Video / CD / DivX / MP3 / WMA / AAC). Видеото изглежда чудесно на 6.1” WVGA дисплеят с Visual EQ режим. Можете също да възпроизвеждате музика чрез вградения Bluetooth модул. Звуковите настройки включват MediaXpander, 6-канална времева корекция, Preset Equaliser (10 режима) и 9-бандов EQ.
DAB/DAB+ тунер
INE-W990BTе съвместима с TUE-DAB1U (продава се отделно). Използвайте TUE-DAB1U DAB/DAB+ приемник с директно тъч-управление.
Вграденият Bluetooth® осигурява използване на телефона със свободни ръце. Можете да възпроизвеждате музика от вашия телефон. Съвместимостта с AVRCP Ver. 1.4 прави търсенето по-лесно от всякога.
Bluetooth® гласово набиране
При свързване сс телефон с функция гласово набиране, можете да използвате гласови команди.
Made for iPhone, iPod
Използвайте големия дисплей на навигацията, за да оперирате с iPhone или iPod, с предимствата на бързото търсене, за да намирате бързо песните. Благодарение на iPod видео възпроизвеждането, можете да гледате видео върху екрана (необходим KCU-461iV).

BASS ENGINE SQ

Чрез тази функция автоматично се настройва нивото на субуфера.
Bass Engine SQ Setup

Код против кражба
INE-W990BT има код против кражба, който трябва да се въведе след сваляне на акумулатора. Така кражбата на устройството е безпредметна.
Подготвено за задна камера

Ако добавите камера за задно виждане, това би направило паркирането много по-лесно и сигурно. На екрана се появяват цветни пилони, които ви ръководят и които могат да бъдат настроени така, че да отиват на вашия автомобил.
Лесно интегриране
Alpine направи лесно интегрирането на INE-W990BT с фабричната система в автомобила ви. Предлагаме интерфейси, които ви позволяватда използвате функциите чрез управление от волана. Това е част от концепцията за сигурност при шофиране.

Показване на аудио/визуална информация в режим навигация
Информация за радио честота, име на песен и други може да бъде показвана в информационната лента на навигационния екран.

Лесно превключване от навигационен в аудио режим
Можете лесно да превключите от режим навигация в режим аудио чрез едно натискане на главния бутон. Това е особено полезно по време на дълги пътувания, когато постоянно се използват и двата режима.

Безплатен ъпдейт на картите в рамките на 30 дни след първото използване
В рамките на 30 дни след инсталиране на първия GPS, можете да отидете на  www.naviextras.com, за да проверите, дали има ъпдейт на карти и да го свалите безплатно. По този начин ще бъдете сигурни, че разполагате с най-новите картови данни след закупуване на устройството.
Висококачествен звук

INE-W990BT има функция BASS ENGINE SQ, а също и дигитална времева корекция и 9-бандов параметричен EQ. Освен това лесно можете да управлявате тези функции от вашия смартфон с Alpine TuneIt App. У24-Bit DAC and 4-volt PreOuts, too!
Tune Your Sound, проверявайте Facebook
Свалете Alpine TuneIt App,после свържете вашия iPhone чрез USB или Android чрез Bluetooth. Тогава можете да използвате вашия телефон като интерфейс, за да имате звука, който желаете.
Ако сте във Facebook,ще ви уведомява за нови съобщения на телефона и на устройството.

Избор на модел автомобил  Избор на главно устройство  Параметричен EQ
Съвременен Bluetooth
Вграденият Bluetooth модул ви позволява да използвате телефона, без да го държите в ръка. А сега съвременният Bluetooth на Alpine има нови функции за още по-голямо улеснение при шофиране. Поддържан от повечето Bluetooth телефони, той позволява лесен достъп до телефонния указател с автоматични ъпдейти и лесен достъп до вашия телефонен указател, както и търсене по азбучен ред. Можете да задържате и превключвате входящи обаждания, а също да виждате история на обажданията.

Можете да сдвоите общо 3 телефона с INE-W970BT. Можете дори едновременно да теглите музика от един телефон докато провеждате хендс-фри разговори от друг. Можете да сложите върху екрана за бързо набиране четирите най-често използвани от вас телефонни номера.

Гаранция 24 месеца

Допълнителна информация

Тегло 1 кг
Производител:

Япония

Марка

tbi bank loading
моля изчакайте
Изберете поле за показване. Останалите полета ще останат скрити.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Сравни
Количка Затвори